Gary Vaynerchuk tar timeout

En frustrerad, lätt ångestfylld och lite överviktig Gary Vaynerchuk meddelar världen att han tar timeout från publika framträdanden och opersonliga möten under resten av 2010. Han vill få mer tid att att fokusera på sin business och vad som händer inom internet och sociala medier än att framträda publikt och berätta om vad har har gjort. Han säger oxå att han vill tona ner sitt eget personliga varumärke då det kanske har tagit bort fokus från hans affärsverksamhet.

Där rök nog vår chans att få se honom i Sverige 2011 som Annika Lidne teasade lite med på Social Cash konferensen för ett tag sedan. Gary meddelar dock att han släpper en ny bok i slutet av detta året så då har vi Garyveefans något att se fram emot. Han droppar oxå att han planerar en ny tv show men inte om vin utan en entimmes Q&A show där han tar upp aktuella frågor från fans och media.

Här kan du läsa mer om Garyvee, om hans bok Crush It som jag tycker är klart läsvärd och se en del andra intressanta klipp eller varför inte besöka hans hemsida och bli ett  GaryVeeI.P 🙂

 

Läs gärna mina bloggposter om ehandel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: