Unconference #emeet om ehandel i Stockholm vecka 13?

 

Tanken på #emeet föddes under #ssmx. (bild på inspirerade ehandlare av @agaton)

Förra veckan träffades ett stort antal människor som är intresserade av ehandel, kommunikation och sociala medier på Vinterminglet (#ssmx) i Stockholm.

Under konferensen skickade @tonerkungen ut en tweet till ehandlarna på konferensen om att träffas. På lunchen träffades då bla @tonerkungen som säljer toner, @gamsun som säljer lampor, @wilmafriends som säljer inredning och jag @nolingo som säljer arbetskläder på nätet för att prata ehandel. Många intressanta frågor avhandlades sedan under dagen och det hela avslutades med att @gamsun föreslog att vi borde träffas och prata ehandel och affärsutveckling igen. Tanken på ett #emeet föddes.

 

30-31/3 anordnas webbdagarna i Stockholm vilket förmodligen kommer att samla en hel del ehandlare. Det vore kul om några drivna ehandlare hade tid och lust att träffas på en #emeet före eller efter webbdagarna för att just prata ehandel, basha varandras sajter och kanske spana in lite i framtiden.

Eftersom vi alla är upptagna entreprenörer och ingen kanske har riktigt tid och ork att själv ta ansvar för ett program och genomförande så bör en sådan träff genomföras som en unconference dvs att det är vi deltagare som tillsammans när vi träffas sätter upp och genomför programmet. Ingen är mer ansvarig än någon annan, det blir vad vi själva gör det till. @arnepaposten har sagt att Posten kan ställa upp med lokal på deras huvudkontor i Solna.

Nu är frågan:

  1. Är du intresserad? Ange gärna vilken butik du driver.
  2. Vilken dag/tid passar dig bäst,  tisdag 29/3 eller fre 1/4
  3. Vilka ehandelsfrågor vill du ta upp?
  4. Andra förslag och idéer?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: