From the category archives:

Okategoriserade


Peo på Shirtstore delar med sig av sin erfarenheter från ehandel mot Danmark

I den förra bloggposten, Häng med till Danmark del 2, tipsade jag om möjligheten att ta del av andra ehandlares erfarenheter av utlandsexpansion, lära av andras misstag så att man slipper göra dem själv :). Så sagt och gjort, idag besökte vi Shirtsstore i Trelleborg som säljer t-shirts med tryck för att diskutera hur vi ska bära oss åt för att sälja arbetskläder i Danmark. [Läs mer…]

{ 14 comments }

Den 1:a februari börjar resan mot Danmark på allvar med mitt ehandelsföretag som säljer arbetskläder. Jag tänker försöka skildra den resan i en serie bloggposter. Jag tror att många inom ehandel i Sverige är intresserade av att etablera sig i våra nordiska grannländer men inte riktigt vet hur man gör. Det vet jag inte heller men jag har för avsikt att ta reda på det 🙂 [Läs mer…]

{ 6 comments }

Om

Bloggen
No lingo är ett slanguttryck på engelska som betyder no bullshit dvs utan skitsnack. Eftersom jag IRL är en person som inte gillar skitsnack utan är en person vill ha och som själv alltid förmedlar åsikter och idéer rakt upp och ner, precis som de är är, utan en massa förskönande omskrivningar har jag valt att ta no lingo som mitt webbalias eller nickname.

Bloggen handlar om försäljning, marknadsföring, entreprenörskap, e-handel, sociala medier och ibland om andra aktuella ämnen. Allt som presenteras här är än så länge mina privata åsikter. Väl medveten om mina tillkortakommanden teoretiskt baseras inläggen mer på mina egna erfarenheter och upplevelser av ett ämne än vedertagna teorier och absoluta sanningar.

Supporting freedom of speech
Rätten att fritt uttrycka sina åsikter och idéer är något som vi i Sverige tar för givet men varje år fängslas och avrättas tusentals människor jorden över bara för de sagt vad de tycker och tänker. Det är fullständigt oacceptabelt! Nyttjandet av rätten att fritt ge luft åt åsikter och idéer är en vital del av min personlighet. NO LINGO stödjer därför Amnesty och deras kamp för yttrandefrihet och mänskliga rättigheter världen över. Köp din t-shirt här från mitt företag som säljer arbetskläder.

Twitter
Jag älskar Twitter! Som entreprenör och och åsiktsmaskin twittar jag regelbundet om det som jag finner intressant och aktuellt.  Följ mig gärna på twitter. Jag vill dock redan nu säga att jag kommer inte automatiskt att följa dig bara för att du följer mig. Precis som i mitt vardagliga umgänge IRL välkomnar jag ödmjukt alla som vill lyssna på mig och diskutera med mig  men jag väljer själv att bara lyssna på och samtala med de människor som jag finner intressanta och som har något att ge. Jag sorterar stenhårt bort allt crap, allt spam och alla oseriösa individer. Life is to short! Att då automatiskt följa dig på Twitter utan att veta någonting om dig och dina åsikter bara därför att du följer mig vore både oseriöst och respektlöst. Hoppas du förstår.

Anlita mig
Jag åtar mig gärna uppdrag som föreläsare, debattör och moderator inom ämnen som jag brinner för och som jag har lång erfarenhet inom så som ledarskap, försäljning, marknadsföring, e-handel (och i viss mån även sociala medier). Jag är öppen för uppdrag som konsult- och rådgivare inom ovanstående ämnen och är även intresserad av styrelseuppdrag som ställer krav på kunskap och erfarenhet inom ovan nämnda områden.

Om mig
Utöver att driva den här bloggen driver jag ett ett e-handelsföretag som säljer arbetskläder, Protecty Arbetskläder och Skyddsutrustning AB. Företaget är beläget i Glumslöv som ligger på slätten mellan Helsingborg och Landskrona. Om du vill veta mer om min affärsmässiga bakgrund så kolla in min LinkedIn-profil.

NO LINGO är ett varumärke
Jag betraktar NO LINGO som ett inarbetat varumärke för min blogg och konsultverksamhet. Jag har ansökt hos PRV om en varumärkesregistrering av NO LINGO som ett varumärke enligt Niceklassificeringens klass 35. Vänligen respektera det.

NO LINGO blogg är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige Licens. Det innebär att om du anger NO LINGO som upphovsman får du fritt skapa bearbetningar, kopiera, distribuera och sprida verket. Vänligen respektera det och ange därför ALLTID källan.

{ 5 comments }

Peter Höjman a.k.a nolingo
Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor om min blogg, synpunkter på mina åsikter eller om du vill diskutera något spännande uppdrag inom ehandel.

Maila mig på peter[at]nolingo.se eller ring 0707-266 235

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 1 comment }