From the monthly archives:

februari 2010

Kanske sitter du som företagare inom ehandel och funderar på det här med sociala medier. Ska du satsa eller inte och hur ska du isf gå till väga? Det finns inget givet svar på om man ska satsa eller inte, eller hur man isf gör det på bästa sätt.

Det här är min plan och mina tankar utifrån de erfarenheter jag skaffat mig under de senaste 6 månaderna genom att själv försöka lära mig* sociala medier. [Läs mer…]

{ 7 comments }

Minns du filmen ”Smokey and the bandit” från 1977? På svenska fick den heta ”Nu blåser vi snuten”.

Kommer osökt att tänka på den filmen när jag ser den här bilden på Vladimir Antonov som tillsammans med Victor Muller från Spyker förutspås bli ny storägare i SAAB. Antonov blev diskvalicerad  av SÄPO i första ronden pga av skumma affärer men är nu på väg tillbaka in i affären igen. Pengar luktar som bekant inte och Muller behöver få ihop det sista kapitalet för att kunna slutföra köpet.

År 2010 heter filmen således ”Muller and the shady Antonov” dvs ”Nu blåser vi SAAB” på svenska. Dom har iaf rippat ”the looks” från 1977…

 

Läs gärna mina bloggposter om ehandel.

{ 0 comments }

På mässan Internetexpo i Stockholm igår sprang jag på det här företaget. Slogs av hur fel det kan bli av något som förmodligen lät rätt från början.

[Läs mer…]

{ 4 comments }

Livesändning från en paneldebatt om ehandel på InternetExpo mässan i Kista. Panelen består av ledande befattningshavare från Posten, Klarna, Pricerunner, Jetshop och Tradera.

[Läs mer…]

{ 0 comments }

Små saker kan ibland göra stora saker för ett varumärke

Tweet När jag åkte med en taxibil från Taxikurir i Stockholm idag lade jag märke till den här skylten som satt klistad på insidan av alla passagerardörrarna och som jag aldrig sett förut.

Läs mer →

Life is so simple

Tweet   Lycka är att vara 6 år och att ha tappat sin första tand. Life is simple so try to keep it simple!   Läs gärna mina bloggposter om ehandel eller besök mitt företag som säljer arbetskläder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Läs mer →