From the monthly archives:

mars 2010

Inom ehandel har man inte förmånen att få träffa sin kund ansikte mot ansikte och därmed lära känna denne och hur han resonerar i urvals- och köpsituationen. Därför är det extra viktigt att som e-handlare  ”ta på sig kundglasögonen och leka kund” ibland.

[Läs mer…]

{ 1 comment }

Sedan publicering av min bloggpost ”Så fick vi 200 nya facebook Fans på 48H!” har det uppstått en diskussion om agerandet bryter eller inte bryter mot Facebooks regler för kampanjer.

http://realdirtymets.wordpress.com

Jag var inte medveten om dessa regler när jag skapade kampanjen för min ehandel som säljer arbetskläder. Korkat och naivt kan tyckas men så är livet som småföretagare, man har inte en stab av marknadsförare och jurister som har snorkoll på allt och mitt uppsåt var inte ont. Nu har jag granskat alla kommentarer på blogginlägget, FB:s regler och tolkningarna av dessa.

[Läs mer…]

{ 10 comments }

Aldrig, aldrig kunde jag i min vildaste fantasi drömma om gensvaret på vår Facebookkampanj. Mitt företag inom ehandel, Protecty Arbetskläder,  fick 228 nya fans på mindre än 48 timmar. Så här gick det till:

[Läs mer…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 24 comments }