From the monthly archives:

april 2010

OBS! Känsliga läsare varnas.
Är du en bloggläsare som tar illa vid dig av extensivt namndroppande av- och genröst länkande till kända och framgångsrika personer och företag inom den sociala mediavärlden bör du inte läsa denna post.

Namndroppandet och länkandet i denna bloggpost grundar sig inte i en önskan  i att sola sig i dessa personers glans utan är en ren och illa dold hyllning till några fantastiska entreprenörer, kreatörer och visionärer som enligt min mening förtjänar det. De har oxå med sin kunskap och passion förändrat mitt liv. Därför tar mig rätten att berätta om dem här.

Bloggposten är mest till för min egen skull, en tillbakablick i mitt digitala arkiv med syfte att ta ett avstamp för framtiden. Kan någon annan finna glädje i mina erfarenheter glädjer jag mig åt det. [Läs mer…]

{ 19 comments }

En frustrerad, lätt ångestfylld och lite överviktig Gary Vaynerchuk meddelar världen att han tar timeout från publika framträdanden och opersonliga möten under resten av 2010. Han vill få mer tid att att fokusera på sin business och vad som händer inom internet och sociala medier än att framträda publikt och berätta om vad har har gjort. Han säger oxå att han vill tona ner sitt eget personliga varumärke då det kanske har tagit bort fokus från hans affärsverksamhet.

Där rök nog vår chans att få se honom i Sverige 2011 som Annika Lidne teasade lite med på Social Cash konferensen för ett tag sedan. Gary meddelar dock att han släpper en ny bok i slutet av detta året så då har vi Garyveefans något att se fram emot. Han droppar oxå att han planerar en ny tv show men inte om vin utan en entimmes Q&A show där han tar upp aktuella frågor från fans och media.

Här kan du läsa mer om Garyvee, om hans bok Crush It som jag tycker är klart läsvärd och se en del andra intressanta klipp eller varför inte besöka hans hemsida och bli ett  GaryVeeI.P 🙂

 

Läs gärna mina bloggposter om ehandel.

{ 1 comment }

Det märks att lanseringen av Ipad dragit igång på riktigt, att den nu finns att köpa (främst genom ehandel från utlandet). Alla pratar, mailar, twittrar, länkar och bloggar om ”Paddan” som den kallas i folkmun. En sökning på Ipad på Google ger redan 46 900 000 träffar och nätet svämmar över av bloggar om den smarta marknadsföringen och av allehanda  produktrecensioner.

Åsikterna går vitt isär både när det gäller produktens egenskaper och dess funktionalitet, vissa älskar den, andra hatar den och flertalet förstår sig inte riktigt på den, ”inte ens Apple själva har lyckats förklara vad den ska vara bra för” (HD 4/4-2010). [Läs mer…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 0 comments }