From the monthly archives:

oktober 2010

 

Gevalias nya kaffe ger en unken och inskränkt smak i munnen

Moonsoon storm, ”En kraftfull mörkrost präglad av naturens krafter. De starka vindarna som sveper över de gröna sluttningarna i Malabar på Indiens västkust ger Monsoon Storm dess intensiva och äventyrliga smak. Så här menar ni?

 

Så ursäkta Gevalia, men hur fan tänkte ni när ni döpte ert nya kaffe efter en väderföreteelse som drabbar tusentals människor varje år i områden där kaffet odlas, en väderföreteelse som sprider död och elande omkring sig? Hur kan man vilja associera sin produkt med något sådant?

Inte bara visar det på sällsynt dåligt omdöme utan det sprider också en omissigenkännlig stank av gammaldags kolonialism och en förlegad syn på utvecklingsländerna. Sånt kaffe vill iaf inte jag dricka!

 

Läs gärna mina bloggposter om ehandel.

{ 10 comments }

Svar på kontoansökan i Nordea bank

Nu är jag så jävla trött på att bli behandlad som en kriminell. Jag har aldrig begått något brott i mitt företagande. Jag driver företag inom ehandel, jag betalar skatt och jag skapar arbetstillfällen. Ändå blir jag ständigt bemött med misstro, ja rent av pissad på för att jag valt att leva mitt liv utanför den gängse normen.

JAG ÄR INTE KRIMINELL FÖR ATT JAG DRIVER FÖRETAG! OK? [Läs mer…]

{ 35 comments }

Vi ser alla olika ut, vi har olika förutsättningar och vi har olika värderingar men ändå är vi alla människor så lika. Oavsett var vi världen vi bor, oavsett om vi är vita, bruna, svarta, gula eller röda, rika eller fattiga så är vi innerst inne lika. Det enda vi vill är att bli älskade för den vi är och att vi får vara den vi är utan att bli utstött eller förkastad.

Varför är det så svårt för oss människor att mötas och att leva i fred, sida vid sida utan att diskriminera eller fördöma varandra. Vi är ju alla så lika…

 

Läs gärna mina bloggposter om ehandel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 2 comments }