From the monthly archives:

september 2012

Jag som haver viljan kär,
se till mig som slitsam är.
Vart jag mig i firman vänder
står min lycka i mina händer
Vinsten kommer, vinsten går,
den kunden älskar framgång får.

© Peter Höjman 2012

{ 0 comments }

Mats Ingelborns bok om ehandel utgiven hösten 2012.

 

Jag har läst Mats Ingelborns bok om ehandel. Boken som lanseras officiellt på bokmässan senare i veckan av författaren själv finns dock redan att köpa hos Adlibris eller direkt från bokförlaget Liten upplaga. [Läs mer…]

{ 0 comments }

Den 9:e maj 2012 tilldelades jag priset som Årets Kunsskapsspridare inom ehandel 2012. Ett pris som jag är mycket, mycket stolt över.

Juryns motivering lyder:

Med stort hjärta och ett aldrig sinande intresse att hjälpa till att utveckla e-handeln i Sverige, ställer Peter alltid upp på att sprida kunskap och goda råd. Det spelar ingen roll om den som behöver hjälp är en liten eller en stor e-handlare, utan Peter hjälper alla lika glatt utan åtskillnad.

Peter är en generös person som är aktiv genom att dela med sig av konstruktiv kritik och kunskap. Han har genom sitt engagemang på forum, bloggar och e-handelsevent öppnat upp för många intressanta frågeställningar och visat att man som liten e-handlare kan lyckas.

1000 tack till Nordic Ecommerce Summit, alla som röstat på mig och alla som följer min blogg. Och kom ihåg den som älskar sina kunder mest är den som vinner.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 1 comment }