Så enkelt packar du upp årets julklapp

Redan innan den släpptes i Sverige i förra veckan så fanns det över 60 000 personer som skaffat en iPad genom ehandel från utlandet. En surfplatta är också årets julklapp enligt HUI. På nätet finns det massor av unboxingvideos där man kan följa uppackningen av en iPad, demonstration av hur den fungerar etc. Det finns iPadfilmer på allt från hur du bygger in en iPad i instrumentpanelen på din bil till hur du mixar en iPad i matberedaren.

Men det finns ingen förrän nu som visat hur f-n man kommer in i den jävla lådan… Så för att du inte ska bli besviken på julafton när du fått en iPad i julklapp men inte kan öppna lådan utan ska behöva vänta tills på måndag då Apple Store öppnar igen, så har jag gjort en kort instruktionsvideo som visar hur du enkelt packar upp din iPad.

Mycket nöje med din nya leksak, den är fantastisk :) /Peter

OBS! Apple Heads och känsliga tittare varnas. Ingen riktig iPad kommer till skada i inslaget. Garantin gäller inte om varan skadas under uppackningen.  Jag rekommenderar därför ingen under 18 år att prova detta hemma själv utan målsmans närvaro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!
 • http://nabillionaire.se Nabil El Alaoui Sossey

  Din fruga kan INTE ha varit glad.

 • Pingback: Tweets that mention Så enkelt packar du upp årets julklapp -- Topsy.com

 • http://www.nolingo.se/ nolingo

  Hon var inte hemma men barnen såg lite fundersamma ut :) /Peter

 • http://www.legendarisk.nu Fredrik

  Haha snyggt där! Inte var man som har en motorsåg att plocka fram ur köksskåpet ;). Och föresten, snygg mössa 😀

 • http://www.nolingo.se/ nolingo

  Hur ska man annars stycka en älg om man inte har en motorsåg? Mössan är en familjeklenod som åker fram varje jul till grannar och bekantas stora glädje 😀 /Peter

Previous post:

Next post: