Start with Why

Det här fann jag oerhört inspirerande. Iofs en gammal sanning, det handlar inte om vad du säger utan om hur du säger det, men det tål att upprepas och Simon Sinek gör det bra i sitt tal ”Start with Why”.

Orkar du inte se hela så se iaf de första 5 minuterna där han enkelt förklarar sin idé, the golden circle. Vill du veta med kolla in hans site, start with why.

 

Läs gärna mina bloggposter om ehandel.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!
 • http://twitter.com/Willy_Jensen Willy Jensen

  Klart intressant! Skall ta till mig det han förmedlade för jag tror på det han sa. De gånger man varit engagerad och pratat utifrån sina egna känslor och vad man tror på är de gånger man lyckats bäst inom föreläsningar, utbildningar och sälj.

  //Willy

 • http://www.nolingo.se/ nolingo

  Tack Willy. Det är inte produktens egenskaper som är intressant utan vad den kan göra för dig. Gammal säljarvisdom :) /P

 • Mattias Järnhäll

  Sånt här gillar jag. Bra tal!
  Det handlar om att ha en tydlig vision som man själv tror på och brinner för.
  Finns en bra podcast från Andy Stanley som heter typ ”How to make your vision stick” som handlar om just detta. Kan rekommenderas.

 • http://www.nolingo.se/ nolingo

  Tack. Hittar dock inte klippet du rekommenderar utan bara en galen amerikansk pastor. Bäst talet någonsin tycker jag är detta: http://www.youtube.com/watch?v=EhqZ0RU95d4 /Peter

Previous post:

Next post: